Tussen het grafisch ontwerp op een computerscherm en het gedrukte resultaat op papier, karton of flexibele verpakking ligt een complex proces. Vandaag kent uw productieproces een groot aantal onbekende of oncontroleerbare variabelen. Veel te vaak is het een huzarenstuk om fouten te vinden en bij te sturen. Dit is niet alleen uiterst frustrerend, maar kost u vooral veel tijd en ... veel geld.

Colorbreeze maakt definitief komaf met deze problemen. Wij zoeken uit in welke fase van het productieproces het probleem zich voordoet en reiken een definitieve oplossing aan, zodat uw uiteindelijke kleurresultaat altijd consistent is. Op die manier bespaart u veel tijd en, wat nog belangrijker is, ... aanzienlijk veel geld.

Of het nu gaat om commerciële offset, flexibele verpakkingen in flexo of diepdruk, heatset rotatie, vouwkarton of etiketten, onze Colorbreeze specialisten staan u bij met raad en daad.

 

 

 

Doe onze procesAUDIT

Beantwoord 3 eenvoudige vragen en achterhaal hoeveel u kunt besparen in uw productieproces dankzij een slimme procesaudit.

Downloads